Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Hornanhenget eli Ghastit ovat Alpha 1.0.5 -version mukana peliin tullut "hornajoukko". Ne ovat valkoisia, meduusaa muistuttavia leijuvia otuksia, joiden suusta tulee tulipalloja. Kuollessaan hornanhenget pudottavat satunnaisia määriä ruutia. Hornanhenki voi spawnata normaaliin maailmaan portaalin läheisyydessä, mutta mahdollisuus on hyvin pieni.

Yleensä hornanhenget vain leijuvat ympäriinsä silmät ja suu kiinni. Ne avaavat silmät ja suun hyökätessään, ja tekevät "hee-YAAAIII" -äänen vahingoittuessaan. Etäisyys hornanhenkeen ei vaikuta äänen voimakkuuteen, joten kaukana olevia hornanhenkiä voikin helposti luulla lähellä oleviksi.

Jos hornanhengen tulipallo osuu portaaliin tai sen lähelle, portaali sulkeutuu ja vaatii uuden sytytyksen. Mikäli tulentekovälineitä ei ole mukana, portaali avautuu uudelleen jos hornanhengen tulipallo osuu siihen uudelleen.

Hornanhengen tulipallon räjähdysvoimakkuus on 20,17, mikä tarkoittaa, että esimerkiksi puu, puuaidat, uunit, malmit, kirjahyllyt ja hiekkakivi eivät kestä sitä.

Hornanhenget eivät koskaan hyökkää pelaajan kimppuun, ellei tämä ole sen näköetäisyydellä. Hornanhenget voivat nähdä joidenkin palojen "läpi", mutta tämä ei päde esimerkiksi lasiin. Lasista voikin tehdä hornanhenki-turvallisia suojia Hornaan.

 

©2020 MCapu - Minecraft apua Suomeksi - suntuubi.com