Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lampaat eli Sheepit ovat Survival Test -versiosta lähtien pelissä ollut joukko. Lampailta voi keriä 1-3 villaa keritsimillä. Ne myös pudottavat 1 villan kuollessaan, jos niitä ei ole keritty. On olemassa useita lampaan värejä. Lampaat syövät ruohoa ja korkeaa ruohoa kasvattaakseen villansa uudelleen.

Käytös

Lampaat vaeltavat ympäriinsä ilman määränpäätä. Ne voivat hypätä joidenkin esteiden yli, mutta jos niiden tielle tulee ylittämätön este, ne saattavat alkaa käyttäytyä omituisesti. Ne eivät yritä pysyä poissa vedeltä, ja niitä voikin helposti löytää hyppimässä ylös ja alas vedessä. Lampaat spawnaavat yleensä 2-8 lampaan joukoissa. Kuten kaikki muutkin passiiviset joukot, ne eivät voi vahingoittaa pelaajaa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että valo houkuttelee lampaita. Eriväriset lampaat käyttäytyvät aivan samalla tavalla. Lampaat syövät ruohoa ja kasvattavat uuden villan.

Kasvatus

Lampaita voi kasvattaa normaalilla tavalla, ja kahden lampaan lisääntyessä spawnaa pieni lammas, jonka vanhemmat seuraavat sitä kunnes se on täysikasvuinen.

 

©2020 MCapu - Minecraft apua Suomeksi - suntuubi.com